Hypotheken

Een huis koop je vaak op gevoel. Maar de financiering van het huis doe je met verstand. En hoewel schreeuwerige advertenties u soms anders willen doen geloven, is het afsluiten van een hypotheek dan ook een serieuze zaak. 

Een hypotheek is méér dan een grote geldschuld. Het is een investering in uw financiële toekomst met uw huis als spaarpot. En dus moet u veel beslissingen nemen. Beslissingen waar u zelf misschien niet eens aan denkt. Klopt de vraagprijs voor het huis? Kunt en wilt u het betalen? Ook als de rente straks stijgt? Of als één van de partners misschien minder gaat werken? Komt u in aanmerking voor subsidie of een starterslening? Hoe werkt het met de fiscus? Hoeveel schuld wilt u aan het eind van de rit overhouden? 
Een financieel adviseur van Goossens financiële dienstverlening is uw onafhankelijke deskundige in hypotheekland. Hij kent de verschillende hypotheekvormen en wijst u op zowel de voor- en nadelen als op de valkuilen waardoor aanbiedingen soms letterlijk te mooi lijken om waar te zijn. En omdat hij niet gebonden is aan de ene óf de andere geldverstrekker bent u verzekerd van een objectief en passend advies. Bovendien kan hij u adviseren over juiste verzekeringen zoals een opstal- of inboedelverzekering en begeleiden bij het regelwerk, van taxatie tot notaris. 
Samen met onze adviseur zorgt u er op die manier voor dat uw droomhuis geen nachtmerrie wordt.